Mester seminee clasice, rustice si moderne

Construim seminee clasice, rustice sau moderne. La comanda, aducem focare de semineu. Mai jos, puteti vedea cateva modele de seminee din lucrarile noastre

Modele de seminee

Modelele de semineu se impart in general, in trei categorii, in functie de materialele cu care este placat: seminee clasice, rustice si moderne. Alegerea modelului se face, bineinteles, in functie de designul camerei in care se construieste. Variantele constructive tin doar de imaginatia beneficiarului, iar materialele cu care se placheaza se aleg si in functie de bugetul alocat unei astfel de constructii.

Preturi seminee

Pretul unui semineu (materiale si manopera) pleaca de la circa 5000 de lei si poate creste in functie de materialele alese si de focarul pentru semineu. Materiale de calitate si un focar mai bun, ridica implicit pretul la care ajunge semineul.

Dimensiuni seminee, amplasament, materiale

Dimensiunile semineului se stabilesc de mester, impreuna cu beneficiarul. Se va tine cont de locul unde vine amplasat, de forma finala, de materialele folosite, precum si de necesarul de caldura.

Tel. 0745.611.227 Persoana de contact: Beny