Șeminee rustice, clasice sau moderne.

Tipuri de șeminee construite de noi. Imagini din lucrările noastre

Seminee clasice

Șeminee clasice

Șemineele clasice sunt cunoscute pentru designul lor elegant, inspirat din stilurile tradiționale și clasice. Aici veți găsi șeminee cu linii simple și detalii rafinate, care adaugă un aer sofisticat și clasic în locuința dumneavoastră. Materialele de calitate superioară și finisajele fine sunt caracteristici ale șemineelor clasice, iar gama noastră vă oferă o varietate de opțiuni pentru a vă potrivi preferințelor și gusturilor dumneavoastră.

Modele șeminee clasice
Seminee rustice

Șeminee rustice

Dacă sunteți în căutarea unei estetici mai tradiționale și rustice, secțiunea semineelor rustice este locul perfect pentru dumneavoastră. Aici veți găsi seminee care îmbină aspectul rustic și șarmul tradițional cu funcționalitatea modernă. Semineele rustice sunt adesea realizate din materiale naturale, precum piatra sau cărămida, și au detalii sculptate și finisaje care adaugă un farmec aparte. Aceste seminee creează o atmosferă caldă și primitoare în orice locuință.

Modele șeminee rustice
Seminee moderne

Șeminee moderne

Dacă vă doriți un design contemporan și elegant, secțiunea semineelor moderne este destinată dumneavoastră. Aici veți găsi seminee cu linii curate, forme geometrice și un aspect minimalist. Materialele folosite în aceste seminee pot include sticlă, oțel inoxidabil sau chiar beton aparent, adăugând un aspect modern și sofisticat în interiorul dumneavoastră. Semineele moderne sunt perfecte pentru cei care doresc să aducă un aer contemporan și stilat în locuința lor.

Modele șeminee moderne
Seminee

Toate șemineele

Dacă înca nu știți ce model de șemineu vi se potrivește vă invităm sa vedeți toate modele de șeminee la un loc, clasice, rustice și moderne. Sigur veți gasi un tip de șemineu care să se preteze cu interiorul locuinței dvs.

Găsiți inspirație pentru șemineul de vis, iar noi ne adaptăm în funcție de dorințele și designul dumneavoastră.

Toate șemineele

Informații utile despre șeminee rustice, clasice sau moderne.

Tipuri de șeminee, pret șeminee, materiale folosite

Modele de seminee

Modelele de semineu se impart in general, in trei categorii, in functie de materialele cu care este placat: seminee clasice, rustice si moderne. Alegerea modelului se face, bineinteles, in functie de designul camerei in care se construieste. Variantele constructive tin doar de imaginatia beneficiarului, iar materialele cu care se placheaza se aleg si in functie de bugetul alocat unei astfel de constructii.

Preturi seminee

Pretul unui semineu (materiale si manopera) pleaca de la circa 5000 de lei si poate creste in functie de materialele alese si de focarul pentru semineu. Materiale de calitate si un focar mai bun, ridica implicit pretul la care ajunge semineul.

Dimensiuni seminee, amplasament, materiale

Dimensiunile semineului se stabilesc de mester, impreuna cu beneficiarul. Se va tine cont de locul unde vine amplasat, de forma finala, de materialele folosite, precum si de necesarul de caldura.

Tel. 0745611227 Persoana de contact: Beny