BLANKA/PF

Focar din otel Kratki Blanka 8 kW

6.320 Lei

Date Tehnice

Putere nominala (KW)8
Putere maxima (KW)11
Suprafata incalzita (m2)60-80
Randament (%)78
Clasa energeticaA
Tip ardereDubla combustie
GamaOtel + Samota
Tip deschidereStandard
Tip sticlaStandard
Diametru evacuare (mm)160
Combustibillemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
Lungimea lemn (mm)300
Temperatura (C)285
Greutate (Kg)120
Culoaregri
Garantie5 ani
MaterialOtel refractar

Descriere

  • Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte. Captusala interioara TERMOTEC, material ce acumuleaza si ridica temperatura in interiorul focarului pentru o ardere mai eficienta. Sticla ceramica speciala care rezista fara probleme la temperaturi foarte ridicate.
  • Cenusar pentru o curatare facila. Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima. Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic. Dotat cu admisie din exterior si interior.
  • Datorita samotei din dotare si a sistemului de dubla combustie, procesul de ardere al lemnului este mai complet, rezultand reziduri mai putine de cenusa. Focarul are un schimb termic mai bun datorita lamelelor radiante de pe peretii exteriori ai acestuia si datorita deflectorului situat in conul acestuia. Forma verticala a focarului permite economisirea suprafetei de constructie a acestuia fiind astfel ideal si pentru incaperi cu spatiu restrans.

Tel. 0745611227 Persoana de contact: Beny